Інформаційний мобільний застосунок з використанням хмарних сервісів - Лі, Е. Є. (My University, 2025)
Робота присвячена дослідженню сучасних підходів до розробки мобільних додатків та оптимізації процесів їх створення. Запропоновано методологію розробки, що дозволяє підвищити ефективність створення мобільних застосунків через використання адаптивних підходів, зокрема гнучких методологій та хмарних сервісів. Досліджено ключові проблеми, з якими стикаються розробники мобільного програмного забезпечення, зокрема короткі цикли розробки, швидкі технологічні зміни, складність дизайну інтерфейсу користувача та питання безпеки. Представлено розроблений мобільний додаток, що реалізує запропоновані принципи, а також проведено його тестування. Отримані результати підтвердили ефективність запропонованого підходу у контексті швидкості розробки, продуктивності та адаптивності програмних рішень.
Information Mobile Application Using Cloud Services
Keywords: хмарний сервіс; оптимізація створення мобільних додатків