Проблемні аспекти встановлення правового режиму інформації, розміщеної на веб-сторінці акціонерного товариства - Жорнокуй, Ю. М. (Право, 2014)
В статті зроблена спроба окреслити проблемні аспекти встановлення правового режиму інформації, розміщеної на веб-сторінці акціонерного товариства. На підставі проведеного аналізу зроблені висновки про потребу більш детального нормативного забезпечення врегулювання корпоративних правовідносин щодо такого їх об’єкту як інформація з особливим правовим режимом – розміщена на веб-сторінці товариства. // The article has an attempt to outline the problem aspects of establishing the legal framework of information placed on a joint-stock company web site. Based on the analysis, conclusions were made on the need for more detailed regulatory support for the settlement of corporate legal relations with regard to such objects as information with a special legal regime - posted on the Web page of the Company.
Keywords: веб-сторінка; акціонерне товариство; правовий режим; корпоративні правовідносини; право на отримання інформації про діяльність товариства; web page; joint-stock company; legal regime; corporate legal relationships; right to receive information about the activities of the company