Принципи вибору колірної схеми електронного видання - Парамонов, А. К.; Сендецька, Ю. Р. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
У даній роботі зроблено аналіз принципів вибору основних і допоміжних кольорів для електронних видань, розглянуті психологічні властивості кольорів та їх вплив на користувача, сформовані рекомендації використання кольорів у дизайні для досягнення максимальної зручності користування електронним виданням.
Keywords: видання; колір