Модель оцінки можливості інноваційно-інвестиційного розвитку підприємства - Полозова, Т. В. (Видавничий дім «Гельветика», 2015)
Запропоновано комбінований метод оцінки можливості інноваційно-інвестиційного розвитку підприємства, який передбачає сполучення експертного і статистичного методів. Запропонована структурно-логічна схема оцінки можливості інноваційно-інвестиційного розвитку підприємства, яка містить три основних блоки: інформаційно-експертний; розрахунково-аналітичний; графічний. Розроблена модель може використовуватися для порівняння можливостей розвитку підприємства у динаміці. Предложен комбинированный метод оценки возможности инновационно-инвестиционного развития предприятия, который предусматривает сочетание экспертного и статистического методов. Предложена структурно-логическая схема оценки возможности инновационно-инвестиционного развития предприятия, которая содержит три основных блока: информационно- экспертный; расчетно-аналитический; графический. Разработанная модель может использоваться для сравнения возможностей развития предприятия в динамике. A method combining the evaluation of innovative and investment development of the enterprise is offered. Method provides for the combination of expert and statistical methods. A structural-logical scheme of estimation of innovative and investment development of the enterprise, which contains three main sections: information and expertise; analytical, graphical, is proposed. The model can be used to compare the capabilities of enterprise development in dynamics.
Модель оценки возможности инновационно-инвестиционного развития предприятия
The Model of the Estimation Potential Innovative and Investment Development of the Enterprise
Keywords: інноваційно-інвестиційний розвиток підприємства; можливість розвитку; можливість занепаду; инновационно-инвестиционное развитие предприятия; возможность развития; возможность упадка; estimation; innovative and investment development of the enterprise; possibility of development; possibility of decline