Програмний застосунок гри-вікторини - Ісамутдінов, Д. А. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка програмного застосунку у вигляді гри-вікторини, який дозволяє користувачу проходити тематичні тести у вигляді інтерактивної гри з підрахунком балів. Застосунок має інтуїтивний інтерфейс, реалізований із використанням технології Flutter [1], та підтримує два основні режими роботи: відкриття зовнішнього файлу з тестами або створення власного набору запитань безпосередньо у застосунку. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розроблено та протестовано повнофункціональний мобільний застосунок під назвою «Challenging Game». Програмний продукт реалізовано з використанням мови програмування Dart [2] і фреймворку Flutter, що забезпечує адаптивний дизайн та швидку взаємодію з користувачем. Особливу увагу було приділено зручності інтерфейсу, реалізації ігрової логіки, а також структурі збереження даних. Ігрова логіка включає розбиття тесту на теми, в кожній з яких є набір питань з певною вартістю (балами). Користувач має можливість відповідати на запитання в інтерактивному форматі, отримуючи зворотний зв’язок про правильність відповіді, а також загальну статистику після завершення гри. Відповіді перевіряються з урахуванням нечутливості до регістру і пробілів.
Program Application of the Quiz Game
Keywords: гра-вікторина; редактор питань; гейміфікація освіти; тематичний тест