Програмна система для продажу кондитерських виробів виготовлених на замовлення. Backend - Фарафонов, Є. Ю. (My University, 2024)
Об’єкт роботи – створення програмної системи. для продажу кондитерських виробів виготовлених на замовлення, яка матиме можливість зручно створювати персоналізовані замовлення, та відслідковувати процес їх виконання. Мета роботи – створення backend частини програмної системи для продажу кондитерських виробів виготовлених на замовлення. Метод рішення – редактор коду VS code, середа виконання Node.js, мова програмування JavaScript, база даних MongoDB. Object-Data Modeling бібліотека Mongoose. Google Cloud Storage для зберігання зображень. Веб-інтерфейс LiqPay для впровадження системи оплати. У результаті розробки створено серверну частину програмної системи для продажу кондитерських виробів виготовлених на замовлення, яка реалізує функціонал для додавання та збереження нових тортів, оформлення та оплати замовлень, відстеження статусу замовлення.
Keywords: замовлення; інтернет магазин; кондитерські вироби; торт