Можливості прогнозування та оцінки результатів лікування пацієнтів ретроспективної групи з різноманітними формами одонтогенного верхньощелепного синуситу за допомогою автоматизованої комп’ютерної програми - Григоров, С. М.; Демяник, Д. С.; Волошан, О. О.; Ентіна, Ю. М.; Аврунін, О. Г. (Український журнал медицини, біології та спорту, 2019)
Розглядаються можливості прогнозування та оцінки результатів лікування пацієнтів ретроспективної групи з різноманітними формами одонтогенного верхньощелепного синуситу за допомогою автоматизованої комп’ютерної програми
Keywords: Одонтогенний верхньощелепний синусит; експертні системи; діагностика; комп’ютерне прогнозування хвороб