Проблематика захисту інформації у веб-сервісах - Малярова, Д. М.; Гріненко, Т. О.; Нарєжній, О. П. (ХНУРЕ, 2025)
Веб-сервіси стали ключовими інструментами обміну даними, організації бізнес-процесів і комунікації. Разом із цим зростає кількість кіберзагроз, що спрямовані на несанкціонований доступ до інформації, її модифікацію чи знищення. Надійний захист даних у веб-сервісах є критично важливим аспектом кібербезпеки
Keywords: кіберзагроза