Дослідження методів апаратно-технічного захисту локальної мережі - Діль, А. В. (My University, 2021)
Атестаційна робота присвячена апаратно-технічному захисту сучасних інфокомунікаційних локальних мереж. Проблема вельми актуальна в наш час, оскільки це пов’язано насамперед з забезпеченням безпеки в мережі Інтернет. Заходи безпеки використовують як організації так і окремі користувачі. Це дозволяє персоналу в час пандемії працювати віддалено, не опасаючись витоку інформації. В роботі розроблений алгоритм безпечного доступу в Інтернет. Проведено аналіз існуючих систем контролю управління доступом, наведені типи та рівні мережевої взаємодіє між її блоками. Досліджена безпека мереж зберігання даних. Досліджені методи безпечного налаштування для маршрутизаторів і точок доступу Wi-Fi локальної мережі
Keywords: захист локальної мережі; спеціалізовані мережі зберігання даних; апаратно-програмні методи захисту