Інноваційні процеси та оподаткування: точки перетину - Дмитрик, О. О. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
У представленій роботі позначено деякі аспекти оподаткування інноваційної діяльності в сучасних умовах. запропоновано внести відповідні зміни до проєкту закону України «про підтримку та розвиток інноваційної діяльності». // The presented publication identifies some aspects of taxation of innovation activities in modern conditions. It is proposed to amend the draft Law of Ukraine “On Support and Development of Innovation Activity.”
Keywords: нормотворчість; інновації; інноваційні процеси; оподаткування; rulemaking; innovation; innovative processes; taxation