Обґрунтування вибору інтервалу спостереження при очікуванні повільної DoS-атаки - Рубан, І. В.; Лошаков, Є. С.; Прибильнов, Д. В. (Харківський університет Повітряних Сих імені І.Кожедуба, 2014)
Проведено аналіз можливості реалізації повільної DoS-атаки. Обґрунтовано інтервал спостереження при очікуванні атаки даного типу та можливість її виявлення.
Keywords: інформаційна безпека; комп’ютерна злочинність; повільна DoS-атака