Роль кольору в іграх - Андрєєва, Ж. М.; Вовк, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
Розглянуто роль кольору в іграх, психологічний вплив кольорів на гравців, техніки використання кольорів для досягнення певних ефектів та проблеми пов’язані з використанням недоречних відтінків в іграх. Досліджено основні сучасні тенденції у гейм-індустрії, а також розкриті питання підвищення зацікавленості, зниження стресу та підвищення концентрації гравців задля покращення їх досвіду.
Keywords: колір; роль кольору в іграх