Значення трудових прав у системі основних прав людини і громадянина - Третяков, Є. А. (Право, 2016)
У статті розкрито значення трудових прав у системі основних прав людини і громадянина. Проаналізовано позиції різних науковців щодо даної тематики. Автором надано визначення трудових прав у системі основних прав людини і громадянина. Детально охарактеризовано їх сутність. // The article reveals the importance of labor rights in the system of fundamental human rights and citizen. The positions of various scholars on this topics are analyzed. The author granted a definition of labor rights in the system of fundamental human rights and a citizen. Their essence characterized in detail.
Keywords: трудові права; права людини; праця; працівник; роботодавець; labor rights; human rights; labor; worker; employer