Один підхід до розробки якісного користувацького інтерфейсу інформаційних систем - Юдіна, Є. С.; Борисенко, Т. І. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є визначення критеріїв оцінювання якості КІ та дій, що забезпечують досягнення цих критеріїв. В доповіді розглянуто підхід до створення якісного інтерфейсу ІС на ос нові вимог юзабіліті.
Keywords: користувацький інтерфейс