Дослідження методів оптимізації web-сайтів з використанням семантичного моделювання конфігурації - Ряполов, В. С. (My University, 2024)
Об'єкт дослідження: конфігурації web-сайтів. Метою кваліфікаційної роботи є моделювання конфігурації веб-сайту для автоматичної оптимізації контенту, а також підвищення рейтингу у пошукових системах. Результатом роботи є збільшення відвідуваності унікальних користувачів у день та збільшення кількості пошукових запитів, що потрапили на першу сторінку пошукової видачі в результаті моделювання конфігурації web-сайту.
Keywords: мікроформат; семантичне ядро