Модель формирования сценария бізнес-процесса с изменяющейся структурой - Левыкин, В. М.; Чалый, С. Ф.; Кальницкая, А. Ю. (My University, 2009)
У статті запропоновано модель формування сценарію бізнес-процесів зі змінною структурою на основі перетворення бізнес-об’єктів. Визначною особливістю даної моделі є те, що вона базується на знання орієнтованому поданні бізнес-об’єктів у вигляді документів. Отриманих у результаті виконання бізнес-процесу, а також формалізує створення, видалення та зміну бізнес-об’єктів під час реалізації сценарію бізнес-процесу. The paper proposes a scenario model of business processes with variable structure through conversion of business objects. The notable feature of this model is that it is based on knowledge oriented representation of business objects in a document. The resulting implementation of business process and formalizes creating, deleting and changing business objects during the implementation of business process scenario.
Keywords: управление бизнес-процессами; информационная система; критерии результативности