Особливості просування бренду ФК «МЕТАЛІСТ» в соціальних мережах - Сандига, К.; Вовк, О. (ХНЕУ, 2025)
Реклама в соціальних мережах є одним з найперспективніших напрямів інтернет-реклами. Вона відрізняється інтерактивністю, можливістю швидко отримувати якісні та кількісні показники рекламної кампанії і економічністю. Присутність у соціальних мережах позитивно впливає на впізнаваність бренду, а регулярна взаємодія зі спільнотою, наприклад, через ведення блогу, сприяє підвищенню лояльності покупців.
Keywords: бренд; реклама в соціальних мережах