Комп’ютерна мережа медичної організації "Спектр" - Цехмістро, Д. Д. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка комп’ютерної мережі організації. Проведено аналіз специфіки установи, її структури і розташування. Сформульовано вимоги до проектованої мережі. Здійснено вибір базової топології мережі і технології передачі даних. Розроблені структурна і функціональна схеми мережі підприємства. Предмет розробки – сучасні корпоративні мережі, задачі, які ними реалізовані, потреби корпоративних користувачів, обладнання, яке використовується при побудові активної та пасивної складових мереж передачі даних.
Computer Network of the "Spectr" Medical Organization
Keywords: Gigabit Ethernet; корпоративна комп’ютерна мережа; локальна обчислювальна мережа; структуризована кабельна система