Патентний повірений у Харківській регіональній мережі трансферу технологій - Розгон, О. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
У цьому дослідженні аналізується патентний повірений як суб’єкт трансферу технологій. Розглянуто його як представника у сфері інтелектуальної власності на професійній основі, який надає комплекс патентних послуг. Виявлено проблеми невизначення поняття патентного повіреного, якого можна віднести до наведеної вище третьої групи суб’єктів у ст. 3 Закону України «Про державне регулювання діяльності у сфері трансферу технологій». Запропоновано визначення патентного повіреного як суб’єкта у сфері трансферу технологій.
Keywords: патентний повірений; трансфер технологій; інтелектуальна власність