Розроблення програмного модуля комп’ютеризованої системи для автоматизованого визначення вантажів на бондових складах - Кривенко, Д. О. (My University, 2025)
Об’єкт дослідження – процеси комп'ютеризованого управління вантажопотоками та складського обліку на бондових складах. Предмет дослідження – кодовані графічні зображення для автоматизованої ідентифікації вантажів, архітектурні та програмні рішення для реалізації відповідного модуля в комп'ютеризованій системі бондового складу. Мета кваліфікаційної роботи – підвищення ефективності та точності обліку автоматизованого визначення вантажів на бондових складах, шляхом розроблення програмного модуля. Результатом роботи є застосунок призначений для автоматизованої роботи пошуку на складському приміщенні. Результатами досліджень з’ясовано, що впровадження програмного модуля комп’ютеризованої системи для автоматизованого визначення вантажів на бондових складах є ефективним та економічно вигідним рішенням, що дозволяє значно підвищити продуктивність складських процесів. Результати можна віднести до Цілей сталого розвитку: Ціль 9 Iнновації та інфраструктура Створення стійкої інфраструктури, сприяння всеохопній і сталій індустріалізації та інноваціям.
Keywords: бондовий склад; кодовані графічні зображення; управління вантажопотоками; ЗАСТОСУНОК; ЗАСТОСУНОК