Використання інформаційних технологій органами національної поліції України - Солнцева, Х. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019)
У статті охарактеризовані інформаційні технології, які використовуються у діяльності Національної поліції України, їх види, класифікація, нормативне врегулювання та обсяг використання. The article describes information technologies that are used in the activities of the National Police of Ukraine, their species, classification, normative settlement and volume of use.
Keywords: поліція; інформаційні технології; інформаційно-телекомунікаційна система; Національна поліція Україна; police; information technologies; information and telecommunication systems; national police of Ukraine