Генерація даних зі скриптових мов програмування на UNIX-сумісних платформах - Сокорчук, І. П. (ДРУКАРНЯ МАДРИД, 2017)
Генерація даних зі скриптових мов програмування на UNIX-сумісних платформах.
Keywords: генерація; генерація даних; скриптові мови програмування; програмування на unix-сумісних платформах; unix-сумісні платформи