Модуль оцінки порушення нюху - Носова, Я. В.; Аврунін, О. Г. (КНУ ім. Тараса Шевченка, 2015)
Робота присвячена розробці модуля оцінки порушення нюху людини, що в свою чергу дозволить підвищити якість та швидкість діагностики в кабінетах оториноларингології. Пропонується структурна схема модуля оцінки порушення нюху, яка базується на проведенні задньої риноманометрії (методі функціональної діагностики зовнішнього дихання).
Keywords: Риноманометрія; Порушення нюху; Дихання зовнішнє