Модель формування інвестиційної стратегії підприємства - Кравченко, М. В. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є інвестиційна діяльність підприємства. Метою дослідження є розробка моделі формування інвестиційної стратегії підприємства. Розглянуто теоретичні засади формування інвестиційної стратегії підприємства. Розкрито економічну суть інвестиційної стратегії підприємства. Проаналізовано сучасні методи формування ресурсів інвестиційної стратегії підприємства. Узагальнено наукові підходи до формування інвестиційної стратегії підприємства. Проведено аналіз результатів фінансово-господарської діяльності ТОВ «Виробничо-комерційна фірма Дрогобицький завод автомобільних кранів». Наведено характеристику результатів фінансово-господарської діяльності досліджуваного підприємства. Розроблено алгоритм процесу формування інвестиційної стратегії підприємства. Запропоновано математичну модель формування інвестиційної стратегії ТОВ «Виробничо-комерційна фірма Дрогобицький завод автомобільних кранів». Наведено структурно-логічну характеристику результатів дослідження.
Keywords: інвестиційна стратегія; інвестиційна діяльність; інвестиційні ресурси