Управління аудиторною роботою студентівна заняттях з іноземної мови в немовних вузах - Тер-Ованес’ян, В. Г.; Вем’ян, В. Г. (Center of modern pedagogy `` Learning without Frontiers``(Canada), 2017)
Важливою особливістю заняття з іноземної мови є чітка залежність вправ від мети. Адекватнніст вправ означає їх відповідність тому виду мовної діяльності, який розвивається на даному занятті.Вправи -це основний засіб закріплення вивченої інформації і повторення раніше пройденого матеріалу. Саме багаторазове використання певних правил на практиці і дає свій позитивнй резльтат.
Keywords: управління аудиторною роботою; основні функції управління учбовим процесом; особисто-орієнтований підхід