Створення та обслуговування сервісу ІР телефонії - Безлуцький, В. О. (My University, 2020)
В роботі проаналізовано основні тенденції розвитку ІР телефонії в світі та Україні. Досліджено особливості функціонування хмарних АТС, переваги та можливості хмарних АТС. Виконано порівняльний аналіз різних варіантів організації офісної телефонії. Створено для компанії хмарну ІР-АТС з різними сервісами на платформі AWS та з використанням серверного програмного забезпечення Asterisk. Результати роботи можуть бути застововані в реальній компанії та в навчальному процесі.
Keywords: хмарна АТС; ІР-телефонія; Asterisk; AWS; сервіс ІР телефонії; абонент