Використання інтелектуальної аналітики даних у системах моніторингу вентиляційних процесів литейних установок - Шаталюк, Р. Р. (ХНУРЕ, 2025)
У статті розглядаються сучасні підходи до використання інтелектуальної аналітики даних у системах моніторингу вентиляційних процесів литейних установок. Проаналізовано переваги застосування технологій Інтернету речей для збору та обробки параметрів середовища, а також можливості прогнозування відхилень та оптимізації роботи вентиляційного обладнання
Keywords: інтелектуальна аналітика; моніторинг вентиляційних процесів; промислові системи; Інтернет речей