Дослідження підходів до інтеграції картографічних систем у React Native застосунки - Коновалов, Б. В. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження – є підходи до інтеграції картографічних систем у мобільних додатках на базі React Native. Метою роботи – є дослідити та порівняти для знаходження оптимального або більш підходящого до певної функціональної задачі підходу до інтеграції картографічних систем у React Native середовищі.
Keywords: картографічна система; React Native середовище; паттерн