Рефлектометр для біомедичних досліджень - Сніжко, Д. В. (ХНУРЭ, 2009)
У роботі проаналізована проблема колориметричних рефлектометричних досліджень твердих об’єктів. Проведена розробка рефлектометра на базі датчика кольору ADJD-S311-CR999 від AVAGO. Висока автоматизація та мініатюрність рефлектометра, що має USB-інтерфейс, робить його зручним для рішення широкого кола біомедичних аналітичних задач.
Keywords: колір; кольорометрія; рефлектометр; мікроконтролер