Дослідження методів підтримки прийняття рішень при удосконаленні процесу розробки ІТ-проекту - Потєхін, С. В. (My University, 2021)
У роботі проведено дослідження проблеми підтримки удосконалення процесу розробки ІТ проекту. вирішено задачі структуризації процесу підтримки прийняття рішень щодо удосконалення процесу розробки ІТ проекту; удосконалення методу визначення пріоритетів розробки задач ІТ проекту з використанням моделі задоволення потреб Кано; планування проекту розробки методу визначення пріоритетів розробки задач ІТ проекту; експериментальної перевірки отриманого удосконаленого методу визначення пріоритетів розробки задач ІТ проекту. В ході дослідження удосконалено метод визначення пріоритетів розробки задач ІТ проекту з використанням моделі задоволення потреб Кано шляхом уточнення пріоритетів на основі різниці балів користувачів щодо наявності та відсутності таких задач у проекті. Метод додатково враховує бали користувачів щодо задач та затримки при розробці проекту, що дає можливість динамічно змінювати процес розробки на основі уточнення послідовності реалізації задач
Keywords: визначення пріоритету; діаграма Ганта; ітерація; методологія розробки; підтримка прийняття рішень; розробка іт проекту; agile методологія