Інтелектуальна технологія прийняття рішень для вибору моделей MVC - Гончаров, Д. Ю. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – інтелектуальна технологія прийняття рішень.Предмет дослідження – автоматизоване прийняття рішень для MVC.Мета магістерської атестаційної роботи – розробка технології створення моделей програмування на базі інтелектуальної технології. Методи дослідження – нейронні мережі, взаємодія компонентів MVC, повний комп'ютерний експеримент. У магістерської атестаційній роботі досліджено можливість створення моделей програмування з допомогою інтелектуальних технологій. Для цього проведено дослідження технології об'єктно-орієнтованого програмування, методів інтелектуалізації для прийняття рішень. Проведено аналіз патерну архітектури MVC, взаємодії компонентів в цьому патерні. На базі проведених досліджень розроблено інтелектуальну технологію для вибору моделей MVC. Для цього був розроблен метод для навчання нейронної мережі. Та проведен повний комп'ютерний експеримент створення моделей. Результати магістерської атестаційної роботи апробовані у 1 фаховій статті.
Keywords: mvc; ооп; інтелектуальна технологія; нейронна мережа; сппр