Т. 6 : Конференція "Інформаційні інтелектуальні системи" - (:unkn) unknown (ХНУРЭ, 2021)
Видання підготовлено факультетом комп’ютерних наук Харківського національного університету радіоелектроніки
Keywords: інформаційні інтелектуальні системи