Патент UA 100175 C2 Спосіб кодування папілярного узору відбитка пальця для ідентифікації особистості - Сироватченко, С. Г.; Скляр, О. І. (База патентів Укоаїни, 2012)
Спосіб кодування папілярного узору відбитка пальця для ідентифікацїї особистості належить до біометрії, а саме до галузі безпеки життєдіяльності людини, та може використовуватись для ідентифікації особистості за відбитком пальця.
Keywords: кодування, папілярного, спосіб, особистості, пальця, ідентифікації, узору, відбитка