Моделювання впливу параметрів точності 3D-принтеру H-BOT з модифікацією changing tool на якісні показники друку - Боклаг, Д. К. (My University, 2021)
Предмет дослідження – технологія 3D-друку. Об’єкт дослідження – технологічне рішення сhanging tool в 3D-принтеру з кінематикою H-BOT. Метою магістерської роботи – розробка системи одночасного 3D-друку декількома матеріалами. В ході виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано технологічні рішення які мають змогу друкувати декілька матеріалами, та існуючі кінематики 3D-принтерів сумісні для модифікації changing tool. Розроблена 3D-модель технологічного рішення changing tool. Виконалося вдосконалення 3D-принтеру з кінематикою H-BOT під вимоги даного технологічного рішення. Проведено аналіз і моделювання необхідної точності захватного пристрою системи аналіз впливів точності changing tool.
Keywords: 3D друк; якісні показники друку; пластик; 3D принтер