Аналіз технології побудови локальної карти середовища мобільного робота - Скрипник, К. Є.; Піцур, Ю. М. (ХНУРЕ, 2019)
Розглянуто питання створення програмного продукту для побудови мап місцевості в режимі реального часу та виявлення мобільного робота на побудованій мапі. Визначена сукупність датчиків та додаткових пристроїв необхідних для реалізації програми.
Keywords: мобільні роботи; рівняння; мапа місцевості; механіка; рух