Деякі питання діяльності адміністративних комісій як суб’єкту розгляду справ про адмінстративні правопорушення - Щеглаков, І. Е.; Солнцева, Х. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019)
У роботі досліджено процедуру розгляду справ про адміністративні правопорушення, зокрема, автором проаналізовано питання доцільності діяльності адміністративних комісій як суб’єкта розгляду таких справ
Keywords: адміністративна комісія; адміністративні правопорушення