Проектування баз даних для високопродуктивних систем - Кальмов, І. В. (ХНУРЕ, 2024)
Сучасна медицина неможлива без використання баз даних, що представляють собою новітню форму зберігання, обробки та доступу до інформації. Електронний реєстр пацієнтів включає всі їхні історії хвороб, результати аналізів, ЕКГ та інші дані, які можуть бути легко відстежені як лікарем, так і самим пацієнтом
Keywords: хвороба; лікар