Дослідження впровадження штучного інтелекту в електронній комерції - Майстер, К. О. (My University, 2025)
Мета роботи – дослідження впровадження та використання штучного інтелекту в електронній комерції. Результати – в роботі розглянуто основи електронної комерції, виконано порівняння її основних бізнес-моделей, проаналізовано основні тенденції в електронній комерції, розглянуто еволюцію розвитку та основи штучного інтелекту, досліджено впровадження штучного інтелекту в різних сферах бізнесу; проаналізовано застосування штучного інтелекту в українських та світових кампаніях; виконано практичне дослідження актуальних проблем в електронній комерції та запропоновано рішення цих проблем на основі використання штучного інтелекта.
Keywords: електронна комерція; чат-бот; контент; рекламна агенція