Аналіз методики розрахунку параметрів мереж стільникового зв’язку, що описаний у Попова В.І. - Ємельянов, В. В.; Томак, В. В. (ФОП Петров В. В., 2022)
В роботі [1] запропонована методика розрахунку параметрів мереж стільникового зв’язку, що заснована на початковому розрахунку максимального радіусу стільника з подальшим визначенням розмірності кластеру та інших параметрів. Метою доповіді є аналіз зазначеної методики.
Keywords: стільниковий зв’язок; кластер; стільник; радіус