Особливості розробки web-сайтів благодійних організацій - Морозова, А. І.; Сендецька, Ю. Р. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У даній роботі зроблено аналіз особливостей дизайну, структури та функціональних можливостей web-сайтів для благодійних некомерційних організацій, що необхідно враховувати при їх розробці, досліджено бажання аудиторії та способи їх втілення.
Keywords: благодійна організація