Якість бібліотечних ресурсів: проект самооцінювання електронного каталогу - Етенко, Н. Ю. (Центральна наукова бібліотека Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, 2014)
У доповіді розповідається про розробку проекту з самооцінювання сегменту бібліотечних ресурсів - електронного каталогу, як елементу системи менеджменту якості
Keywords: електронні бібліотечні ресурси; методи оцінювання якості; самооцінювання; елементи системи якості; бібліотека внз; менеджмент якості; електронний каталог