Повноваження Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України щодо встановлення ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку - Шовкопляс, Г. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019)
У роботі досліджено повноваження Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України щодо встановлення ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку. Автором детально розглянуто функції та повноваження згаданого органу з питань встановлення ліцензійних вимог для конкретних суб›єктів та зроблено відповідні висновки.
Keywords: Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України; ліцензійні вимоги