Дослідження методів оцінки UX мультимедійних видань - Ільченко К. В. (My University, 2022)
Метою роботи є дослідження особливостей процесів тестування UX мультимедійних видань, аналіз основних методів тестування та розробка рекомендацій щодо ефективного застосування цих методів. Об’єктом дослідження є процеси проєктування та тестування UX мультимедійних видань. Предметом дослідження є способи та методи тестування UX мультимедійних видань. Створено рекомендації щодо використання методів тестування UX та проведено експериментальне дослідження їх ефективності. Проведено економічне обґрунтування дослідження.
Keywords: мультимедійне видання; досвід