Схема цифрового підпису із використанням парних відображень на основі стандарту ДСТУ4145-2002 - Горбенко, І. Д.; Погребняк, К. А. (ХНУРЭ, 2009)
В роботі пропонується схема цифрового підпису на основі стандарту ДСТУ4145-2002 із використанням парних відображень типу Вейля та Тейта. Досліджуються питання доведення стійкості та складності криптоперетворень у зазначеному цифровому підписі.
Keywords: схема цифрового підпису; відображення типу Вейля; інфраструктура відкритих ключів