Розробка модуля «Облік та аналіз використання комп'ютерної техніки» інформаційної системи ІТ-компанії - Пожар, Б. М. (My University, 2025)
Предметом дослідження виступає модуль з обліку та аналізу використання комп’ютерної техніки ІТ-компанії. Метою роботи є дослідження та розробка автоматизованого модуля для обліку, контролю технічного стану та аналізу рівня використання комп’ютерної техніки в ІТ-компанії. Розробка та впровадження автоматизованого модуля обліку й аналізу комп’ютерної техніки дозволить вести облік використання технічного обладнання ІТ-компанії, зменшити витрати на технічне обслуговування та допомогти ІТ-компанії у прийнятті рішень щодо оновлення або списання обладнання. Модуль забезпечує централізований доступ до актуальних даних про стан підприємства та формує звіти з ключовими показниками її використання
Keywords: аналіз використання комп’ютерної техніки; автоматизований облік; оновлення обладнання