Оптимальне використання ресурсів для забезпечення роботи мікросервісної архітектури - Бобро, А. А. (My University, 2025)
В даній роботі проведено аналіз літературних джерел, присвячених під ходам там методам оптимізації, моніторингу та управління обчислювальними ресурсами в мікросервісних системах. Було розроблено програмний додаток, який реалізує розроблений алго ритм оптимального вибору необхідних обчислювальних ресурсів із забезпечен ням безперебійної роботи системи, що має мікросервісну архітектуру. Результати обчислювальних експериментів показали ефективність запро понованого алгоритму, який дозволяє заощаджувати витрати на обчислювальні ресурси для оптимальної роботи системи.
Keywords: аналіз літературних джерел; управління обчислювальними ресурсами; мікросервісна система