Розробка веб-сторінки «Vyshyvanka» як професійного портфоліо веб-дизайнера - Столяренко, О. А. (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи – розробити веб-сторінку, як професійне портфоліо веб-дизайнера, що буде містити такі елементи, що краще за все демонструють професіоналізм здобувача. Результатом виконання кваліфікаційної роботи є готова веб-сторінка «Vyshyvanka». Під час виконання роботи було проведено аналіз аналогів, а саме демонстраційних робіт, визначено список елементів, що присутні на цих сторінках; написано оригінальний контент, підібрано необхідні світлини та створено авторські оздоблювальні елементи цільової аудиторії; створено модульну сітку та графічний дизайн. Сайт було відтворено та опубліковано на корпоративній платформі Ceros Studio.
Keywords: портфоліо; веб-дизайнер; ceros studio