Призначення та класифікація сучасних контакторних груп - Винник, А.; Іванов, Л. (ХНУРЕ, 2022)
У роботі виконано огляд основних понять, характеристик та типів контакторної групи, а також проведено аналіз переваг та недоліків.
Keywords: контактор; електродвигун; громадський транспорт; тролейбус