Інтеграція esp32 у системи контролю доступу та моніторингу робочих місць - Шаталюк, Р. Р. (ХНУРЕ, 2024)
У статті досліджується використання мікроконтролера ESP32 у системах контролю доступу та моніторингу робочих місць. Розглянуто його переваги, такі як економічність та підключення, а також застосування, зокрема RFID та моніторинг безпеки.
Keywords: ESP32, IoT; контроль доступу; моніторинг робочих місць; RFID; розумне робоче середовище