Автоматизація проектування шлюзу для мережі пристроїв за технологією IoT - Коцюба, А. О. (My University, 2020)
В роботі проведено аналіз існуючих типів мереж промислового інтернету речей, та їх областей застосування. Розглянуто особливості комунікаційних можливостей шлюзів. Було проведено моделювання та вибір оптимальних параметрів роботи шлюзу ІоТ, за допомогою інструментів LoRa Modem Calculator, Channel Activity Detection було виявлено, що параметри описані у третьому розділі найбільше відповідають вимогам розробляемого макету. Побудований ІоТ пристрій на модулі SX-1278, в отриманих результатів були досягнути задані значення конфігурації модуля LoRa, що відповідають оптимальному режиму прийому/передавання даних які були отримані в розділі моделювання. Результати магістерської атестаційної роботи висвітлені в збірнику студентських наукових статей АDED-2020 [1].
Keywords: IOT; lorawan; restful; інтернет речей; шлюз; промисловість